Ontmoet ons team

Wij, de medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, zijn ‘mensen-mensen’. We hebben een missie… we gaan samen met u op pad om het afscheid naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Daár ligt onze kracht.

Tot uw dienst!

‘Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan en voel bijvoorbeeld geen angst als ik nadenk over het gegeven dat mijn eigen leven ooit zal eindigen. Deze invalshoek zorgt ervoor dat ik met zaken als overlijden en rouw op een rustige manier omga. Een opstelling, noem het talent, die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als uitvaartverzorger, heb ik in 2004 mijn eigen uitvaartbedrijf opgericht. Een juiste stap, want ik kan het vak nu helemaal naar mijn persoonlijke inzichten vormgeven. Met aandacht luisteren, mogelijkheden rondom opbaring, afscheid en de uitvaart bespreken, regelwerk waar nodig uit handen nemen en altijd bereikbaar zijn voor de nabestaanden. Dat zijn in de kern de kenmerken van Bob Noten Uitvaartbegeleiding.
Als aanvulling daarop; we doen ons werk met een team. De medewerkers die zorgen voor de overbrenging, de verzorging en opbaring van de overledene. De uitvaartleider die alle zaken rondom de afscheidsdienst coördineert en ikzelf als regelaar achter de schermen, op die momenten dat ikzelf geen uitvaart begeleid.’

Bob Noten

Oprichter – Uitvaartbegeleider

 
 

Giovanni Kempkens

Uitvaartbegeleider

Carin Renkens

Uitvaartbegeleidster / Verzorgende

Jet Noten

Verzorgende

Silvia Hermans

Verzorgende

May Thielen

Verzorgende

Angelique Hesen

Verzorgende

Annet Benders

Verzorgende

Ellie Smolenaars

Verzorgende

Anja Ritter

Verzorgende

Gemma Janssen

Verzorging en assistentie

Wiel Gerits

Chauffeur

Sarah Noten

Backoffice/Airbrush Make-up

Mariska Alards

Verzorgende

Monique Wanten

Verzorgende

Janneke Geurts

Verzorgende