Er kan zoveel meer...

De kerk of de aula van een crematorium. Voor veel mensen zijn het de bekende locaties voor een uitvaartdienst. Maar wist u dat er zoveel meer mogelijk is? De keuze voor een bepaalde locatie kan vaak veel toevoegen aan de invulling van een persoonlijk afscheid.
Wij denken graag creatief mee en willen de wensen van de overledene én de nabestaanden natuurlijk altijd respecteren.

Enkele voorbeelden: voor een mevrouw die haar leven lang met paarden werkte, werd de afscheidsdienst bij haar thuis in de paardenwei georganiseerd. Een man die graag langs de boorden van de Maas wandelde, kreeg een afscheid op de oever van de rivier.
Een uitvaart in de tuin, in het eigen woonhuis, in de fabriekshal, op het voetbalveld… het is allemaal mogelijk.

Naast de keuze voor een bepaalde locatie is ook de wijze van vervoer ernaar toe op vele manieren in te vullen. Specifieke rituelen kunnen verder ook van toegevoegde waarde zijn.

Wij denken graag met u mee, dragen misschien wel nieuwe ideeën aan en zorgen in overleg voor een passend en persoonlijk afscheid. Daar zijn we goed in. Dát is onze kracht.

U kunt de vingerafdruk van uw dierbare vereeuwigen in een prachtig sierraad. Zo heeft u een blijvende herinnering.

Met beperkt budget een uitvaart geheel naar wens? Ook daarin denken wij graag mee. Een voorbeeld hiervan is een uitvaart die wij mochten regelen voor een grote paardenliefhebster. Thuis - in haar geliefde rijbak - werd zij herdacht waarbij de genodigden op strobalen zaten en zo een uitvaart in stijl beleefden.