Nieuws

Voormalig raadhuis Grubbenvorst wordt uitvaartcentrum

19 oktober 2017

Ondernemers Bob Noten en Theo Clevers hebben het voormalige gemeentehuis in Grubbenvorst van de Gemeente Horst aan de Maas gekocht.

Volgens de gemeente hebben Noten en Clevers het beste plan voor het oude raadhuis ingediend. In totaal waren er vijf partijen die een bod deden op het voormalige gemeentehuis.

Bob Noten is van plan zijn huidige rouwkamers van gebouw De Baersdonck in Grubbenvorst naar het oude raadhuis te verhuizen. Noten betrekt daar het nieuwere gedeelte aan de achterkant. Hier zullen ook meerdere rouwkamers komen dan de huidige twee in De Baersdonck. Bovendien zullen de voormalige raadzalen op de 1e etage gebruikt worden voor afscheidsdiensten, maar bijvoorbeeld ook voor vergaderingen of conferenties. "Het moet weer een huis voor de hele gemeenschap worden dat voor iedereen toegankelijk is", aldus Noten.

Theo Clevers zal het historische gedeelte aan de voorzijde ombouwen tot luxe vakantieappartementen.

Taart van Radio Reindonk

21 november 2016

Afgelopen jaar mocht Bob Noten een lekkere taart in ontvangst nemen van Radio Reindonk naar aanleiding van dit nieuwsbericht:

Uitvaartcentrum Bob Noten in Grubbenvorst gaat gehandicapten inzetten om te helpen bij rouwdiensten, meldt dagblad De Limburger. Het bedrijf heeft daarvoor afspraken gemaakt met zorginstelling voor gehandicapten Dichterbij. Het uitvaartcentrum wil volgend jaar twee 24-uurs rouwkamers in dagcentrum voor gehandicapten De Baersdonck in Grubbenvorst openen. Voor het houden van uitvaartdiensten kan hij tevens gebruikmaken van het kleine theater dat in het gebouw gevestigd is. Noten wil daar in overleg met de familie van de overledene, gehandicapten inzetten die koffie en broodjes rondbrengen.

Radio Reindonk beloont maatschappelijke initiatieven met een heerlijke taart.

Bob Noten Uitvaartbegeleiding stelt haar locatie ter beschikking aan lezingen omtrent de dood en rouwverwerking. Kijk hier regelmatig voor een planning.

Binnenkort….Velden

22 oktober 2015

Binnenkort zal Bob Noten Uitvaartbegeleiding ook een vestiging in Velden hebben. In de voormalige tandartspraktijk aan de Margrietstraat worden een tweetal 24-uurs rouwkamers gerealiseerd. Naar verwachting zal de vestiging te Velden in februari haar deuren openen.

chrysler pt cruiser

Eigen vervoer bij Bob Noten

24 december 2014

Het vervoer van de overledene kan door ons worden verzorgd.
Vanzelfsprekend kunt u ook kiezen voor andere middelen van vervoer. Indien gewenst reiken wij andere mogelijkheden aan en zorgen voor inzet en correcte afhandeling van vervoer. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

24-uurs Rouwkamers

24-uurs Rouwkamers

24 december 2014

Bob Noten Uitvaartbegeleiding heeft de beschikking over een tweetal eigen 24-uurs rouwkamers.

Deze, vriendelijk ingerichte, kamers staan gedurende de dagen voorafgaand aan de uitvaart tot uw eigen beschikking.

Doordat u zelf de sleutel heeft bepaalt u wanneer, hoe vaak en op welk tijdstip u uw dierbare bezoekt. U zult er zich snel thuis voelen en heeft alle tijd om afscheid te nemen.

Tevens is er de mogelijkheid om een afscheidsdienst, tot maximaal 30 personen, in de nabijgelegen huiskamer te organiseren. Grotere diensten tot 125 personen kunnen in de theaterzaal plaatsvinden.

Onze rouwkamers zijn te vinden aan de Kloosterstraat 76 te Grubbenvorst.