Ontmoet ons team

Wij, de medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, zijn ‘mensen-mensen’. We hebben een missie… we gaan samen met u op pad om het afscheid naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Daár ligt onze kracht.

Tot uw dienst!

Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan. Hierdoor kan ik met overlijden en rouw op een rustige manier omgaan. Een opstelling (noem het talent) die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als uitvaartverzorger, heb ik in 2004 mijn eigen uitvaartbedrijf opgericht. Met aandacht luisteren, mogelijkheden rondom opbaring, afscheid en de uitvaart bespreken, regelwerk waar nodig uit handen nemen en altijd bereikbaar zijn voor de nabestaanden. Dat zijn de kenmerken van Bob Noten Uitvaartbegeleiding en daar staat ons hele team achter. Zowel de medewerkers die zorgen voor de overbrenging, de verzorging en opbaring van de overledene als de uitvaartleider die alle zaken rondom de afscheidsdienst coördineert. Op momenten dat ik zelf geen uitvaart begeleid, ben ik (samen met mijn vrouw Sarah) als regelaar achter de schermen actief.

Bob Noten

Oprichter – Uitvaartbegeleider

Toen ik op mijn 15e als gastheer de horeca inrolde en na ruim 15 jaar in de zorg werkzaam te zijn geweest, had ik nooit verwacht zoveel voldoening te halen uit mijn werk als uitvaartbegeleider bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding. BNU is een ‘mensen-mensen’ bedrijf en daarom past het zo goed bij me. Elke uitvaart is immers uniek en kan maar één keer plaatsvinden; je moet dit dus goed doen! Het blijft bijzonder en uniek om telkens weer te ervaren hoe dichtbij je in zo’n intieme setting mag komen. Een uitvaart waarop met een goed gevoel wordt terug gekeken is dan ook mijn drijfveer.

Giovanni Kempkens

Uitvaartbegeleider

Ik geloof dat ieder mens uniek is en waardigheid en respect verdiend. Ik ben sinds 1980 werkzaam in de zorg en in 2010 als uitvaartbegeleider bij BNU gestart. Mijn taak is vooral rust en ruimte creëren aan de nabestaanden en samen beetje bij beetje te zorgen voor een waardig en passend afscheid. Dit proces begeleiden en waar nodig bijsturen en iets mogen betekenen in deze moeilijke periode in het leven van de nabestaanden geeft mij veel voldoening. Zo’n passend afscheid helpt een klein beetje in het verdere verwerkingsproces, is mijn ervaring.

Carin Renkens

Uitvaartbegeleidster / Verzorgende

Jolanda Schoonderbeek-Van der Klaauw

Uitvaartbegeleidster / Verzorgende

Uitvaartleider met meer dan 25 jaar ervaring.

 

Marc Vossen

Uitvaartbegeleider

Sinds juni 2017 ben ik bij BNU begonnen als oproepkracht in het zorgteam en een jaar later kreeg ik de mogelijkheid om een volledig nieuwe functie als medewerker bedrijfsbureau mede vorm te geven. Ik kan nu mijn werkervaring als zorgmedewerker en coördinator zorg en opleiding bij De Zorggroep en mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste/pedicure combineren in deze uitdagende functie binnen BNU. De afwisseling en enorme veelzijdigheid van dit vak is waar ik erg veel voldoening uit haal. Het intensieve contact met nabestaanden in een periode waarin emoties en kwetsbaarheid hoogtij vieren en dat ik daar samen met mijn collega’s een bepaalde rust mag creëren. In de vorm van een luisterend oor, samen de overledene verzorgen en alles waar op dat moment behoefte aan is mag ik daar een klein beetje onderdeel van zijn. Heel bijzonder!

Janneke Geurts

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor BNU. Ik heb hiervoor o.a. als sportinstructrice en wellnesscoach gewerkt maar blijkbaar kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Aangezien het uitvaartwezen in de familie zit, is het niet verwonderlijk dat ik uiteindelijk toch in deze branche werkzaam ben. Het contact met de familie en de zorg voor de overledene spreekt mij enorm aan in dit vak. Bovendien is BNU erg sociaal en ruimdenkend in mogelijkheden en zeer betrokken bij elke familie. Het is de dankbaarheid van de nabestaanden die dit vak zo speciaal maken. Zoals die ene keer dat ik een “hartenengeltje” ontving als dankjewel van een meisje waarvan haar oma was overleden. Zij maakt deze engeltjes omdat ze zelf hartproblemen heeft. Heel speciaal zoiets!

Sharon Schellingerhout

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Theo Kuijpers

Verzorgende / Facilitair medewerker

Telefoniste en medewerkster zorgteam sinds 2004.

 

Jet Noten

Verzorgende

In dienst bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding sinds april 2009.

 

Silvia Hermans

Verzorgende

Astrid van Rens

Verzorgende

Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en bij BNU in dienst sinds 2009. Ik vind het prachtig om op een heel intiem moment iets te kunnen betekenen voor de overledene, hun naasten en families.

 

May Thielen

Verzorgende

Ik ben sinds 2016 bij BNU werkzaam als verzorgende. Ik heb voorheen 20 jaar in de crisisopvang gewerkt van jongeren met een verstandelijke beperking en verzorg momenteel o.a. de planning en cliëntenadministratie bij een zorginstelling. Het contact met nabestaande en het (samen) verzorgen van de overledene geeft me enorm veel voldoening. Ik vind het heel bijzonder dat ik hieraan mijn bijdrage mag leveren en nabestaande kan bijstaan.

Annet Benders

Verzorgende

Ik ben getrouwd en moeder van 4 kids. Sinds 2013 bij BNU werkzaam. Ik ben opgeleid tot coupeuse/costumière, visagiste en heb bij BNU een interne opleiding gevolgd. Naast deze werkzaamheden ben ik ook uitvaartzangeres! In mijn werk ervaar ik hoe waardevol en dankbaar het is om een bijdrage te mogen leveren aan een stuk rouwverwerking en samen met nabestaanden te zorgen voor een persoonlijk afscheid.

Angelique Hesen

Verzorgende

Naast mijn werk als planner en verpleegkundige in de cliëntenzorg bij een grote zorgverlener werk ik sinds maart 2017 met veel voldoening als verzorgende in het team van Bob Noten uitvaartbegeleiding.

Ellie Smolenaars

Verzorgende

Ik heb al ruim 29 jaar ervaring als verpleegkundige en draag sinds 2017 graag mijn steentje bij aan een persoonlijk afscheid van een geliefde of dierbare bij BNU.

Anja Ritter

Verzorgende

Hans Talapessy

Verzorgende

Monique Wanten

Verzorgende

Gemma Janssen

Verzorgende

Als gepensioneerd meubelmaker steek ik nog graag de handen uit de mouwen. Het leek mij een uitdaging om als chauffeur bij BNU aan de slag te gaan omdat ik graag iets voor andere wil betekenen en het zeer dankbaar werk is. Elke uitvaart is anders en daardoor zo bijzonder. Naast dit werk geniet ik van mijn 5 kleinkinderen en mijn vrije tijd.

Wiel Gerits

Chauffeur

Werkzaam binnen BNU sinds 2010. Opleiding gevolgd voor eenvoudige reconstructies, make up en camouflage middels airbrush. Daarnaast houd ik me dagelijks bezig met alles te regelen rondom BNU zodat iedereen datgene kan doen waar hij of zij goed in is.
 

Sarah Noten

P&O /Airbrush Make-up