Ontmoet ons team

Wij, de medewerkers van Bob Noten Uitvaartbegeleiding, zijn ‘mensen-mensen’. We hebben een missie… we gaan samen met u op pad om het afscheid naar uw persoonlijke wensen vorm te geven. Daár ligt onze kracht.

Tot uw dienst!

‘Al op jonge leeftijd werd ik geboeid door het fenomeen ‘dood’. Ik kijk daar op een ontspannen, bijna natuurlijke wijze tegenaan en voel bijvoorbeeld geen angst als ik nadenk over het gegeven dat mijn eigen leven ooit zal eindigen. Deze invalshoek zorgt ervoor dat ik met zaken als overlijden en rouw op een rustige manier omga. Een opstelling, noem het talent, die maakt dat ik me in het vak van uitvaartondernemer helemaal thuis voel. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan als uitvaartverzorger, heb ik in 2004 mijn eigen uitvaartbedrijf opgericht. Een juiste stap, want ik kan het vak nu helemaal naar mijn persoonlijke inzichten vormgeven. Met aandacht luisteren, mogelijkheden rondom opbaring, afscheid en de uitvaart bespreken, regelwerk waar nodig uit handen nemen en altijd bereikbaar zijn voor de nabestaanden. Dat zijn in de kern de kenmerken van Bob Noten Uitvaartbegeleiding.
Als aanvulling daarop; we doen ons werk met een team. De medewerkers die zorgen voor de overbrenging, de verzorging en opbaring van de overledene. De uitvaartleider die alle zaken rondom de afscheidsdienst coördineert en ikzelf als regelaar achter de schermen, op die momenten dat ikzelf geen uitvaart begeleid.’

Bob Noten

Oprichter – Uitvaartbegeleider

 
 

Giovanni Kempkens

Uitvaartbegeleider

Na 25 jaar met veel plezier in de zorg gewerkt te hebben is Carin in aanraking gekomen met Bob Noten Uitvaartbegeleiding.

Na een periode in dienst te zijn geweest als medewerkster zorgteam is Carin aan de slag gegaan als uitvaartleidster.

"Het feit dat mensen afscheid moeten nemen van hun geliefden daar kan ik niks aan veranderen. Dat ik in deze kwetsbare periode zo dichtbij mag komen, handvatten aanreiken, luisterend oor mag bieden en inspringen op individuele wensen en het begeleiden is een voorrecht"

Carin Renkens

Uitvaartbegeleidster / Verzorgende

Uitvaartleider met meer dan 25 jaar ervaring.

 

Marc Vossen

Uitvaartbegeleider

Janneke Geurts

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Sharon Schellingerhout

Verzorgende / Medewerkster bedrijfsbureau

Telefoniste en medewerkster zorgteam sinds 2004.

 

Jet Noten

Verzorgende

In dienst bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding per 1 april 2009

 

Silvia Hermans

Verzorgende

getrouwd, moeder van 2 dochters

In dienst bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding sinds 2009. 

May vind het prachtig om op een heel intiem moment iets te kunnen betekenen voor de overledene, hun naasten en families.

 

May Thielen

Verzorgende

Sinds oktober 2013 in dienst bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding

Getrouwd, moeder van 4

Naast mijn werk bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding ben ik werkzaam als (uitvaart) zangeres.

Door mijn werk heb ik mogen ondervinden hoe waardevol en dankbaar het is om een bijdrage te leveren aan een stuk rouwverwerking voor nabestaanden zodat mensen op een mooie persoonlijke wijze afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

Angelique Hesen

Verzorgende

Annet Benders

Verzorgende

In dienst sinds maart 2017

Naast mijn werk als planner en verpleegkundige in de cliëntenzorg bij een grote zorgverlener werk ik met veel voldoening als verzorgende in het team van Bob Noten uitvaartbegeleiding

Ellie Smolenaars

Verzorgende

Sinds 2017 in dienst bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding

Anja heeft al ruim 29 jaar ervaring als verpleegkundige. Draagt graag haar steentje bij aan een persoonlijk afscheid van een geliefde of dierbare.

Anja Ritter

Verzorgende

Hans Talapessy

Verzorgende

Monique Wanten

Verzorgende

Gemma Janssen

Verzorgende

Theo Kuijpers

Verzorgende

Gepensioneerd meubelmaker, per 1 juni 2017 werkzaam als chauffeur bij Bob Noten Uitvaartbegeleiding

getrouwd met Ans, 2 dochters

Wiel Gerits

Chauffeur

Werkzaam binnen het bedrijf sinds 2010.

Opleiding gevolgd voor eenvoudige reconstructies, make up en camouflage.

 

Sarah Noten

P&O /Airbrush Make-up